PK TREENIT

Auktorisoitu Personal trainer palvelu Siilinjärveltä.

KIITOS PERSONAL TRAINER PASI KUOSMANEN

"Olen 73 vuotias ja vaivoja joka puolella, kolme kertaa leikattu selkä, osin halvautunut vasen jalka ja keinonivel oikeassa polvessa. Lääkäri käski laihduttaa, kun jotkut veriarvot olivat pielessä. Viimein tammikuussa 2018 menin kuntosalille ja ohjaajakseni Pasi. Hän oli varmaan kauhuissaan, kun sai yli lihavan mummon treenattavakseen. Ensin jouduin Inbody laitteeseen ja sehän näytti, että minussa on vain pelkkää läskiä ja ylipainoa. Paino oli noussut, kun olin kävellyt lähes puolitoista vuotta keppien kera. Treenit alkoivat kolme kertaa viikossa, kerran valmentajan kanssa ja kaksi kertaa omin päin. Lisäksi kävin silloin tällöin vesijuoksemassa. Alussa tuntui ettei mikään onnistu, kyykkykin oli vain pelkkä pyllistys.

Pikkuhiljaa aloin notkistua ja paino alkoi laskea. Pieniä ilon aiheita löytyy, kuten saada itse leikatattua varpaan kynnet ja päästä syvään kyykyyn ilman kipuja. Ei ole enää aamuisin kipuja eikä oli hoppua särkylääkeitä ottamaan. Pienellä opitulla aamujumpalla selkäjumit häviää. Veriarvotkin on parantuneet. Monenlaista uutta olen oppinut liikunnasta. Kyllä vanhakin jaksaa ja osaa, kun vain saa kannustusta ja sitä olen saanut Pasilta. Harjoittelut sujuvat ilon kautta eikä ryppyotsaisesti ollenkaan ja välillä vitsit lentää. Ruokavalio meni uusiksi, mutta nälkää ei ole tarvinnut nähdä. Nyt on noin 10 kg tippunut kuntosalin lattialla (älkää läskiin liukastuko). Tämän kaiken olen Pasin avulla saanut. SIITÄ HÄNELLE ISO KIITOS."

MUMMO SIILINJÄRVELTÄ

"Miksi en tajunnut tätä aiemmin? Ja miksi käyttää kaikki se aika tiedon etsimiseen ja turhiin kokeiluihin, kun Pasin oppikoulussa senkin ajan voi käyttää tekemiseen?Onneksi en jäänyt pitkäksi aikaa suunnittelemaan yhteydenottoa, sillä ensimmäisestä puhelusta alkaen kaikki on sujunut todella helposti, joustavasti ja ammattimaisesti. Minusta ei kertaakaan ole tuntunut, että olen ”vain asiakas”, vaan oppimassa juuri minulle sopivaa sporttisempaa elämäntyyliä. Itse olin koko aikuisikäni keskittynyt lähinnä työntekoon, enkä harrastanut oikein minkäänlaista liikuntaa. Koskaan. Paitsi suunnitelmissani ja tekstiiliurheilun puolella. Tavoitteeni olikin oppia nauttimaan liikunnasta, liikkua järkevästi, pudottaa painoa ja parantaa siinä samalla elämänlaatua.

Pasilta sain alkutapaamisten ja mittausten jälkeen mm. ravintosuunnitelman, saliohjelmat sekä viikoittaiset suunnitelmat kuinka milläkin viikolla liikutaan. Ja toki kaikki nämä käytiin vaihtoehtoineen yhdessä läpi ja homma alkoi luistaa välittömästi! Pasi on hyvä kuuntelija ja tsemppari, sekä omaa mukavan määrän tilannetajua. Ei niin tyhmää kysymystä ettei hänelle sitä voisi esittää. Huumoria löytyy, mutta toisaalta Pasi on myös sopivan suorapuheinen mikä on hyvä silloin kun oma mieli tekee muutoksen kanssa temppuja. Moni varmasti pohtii personaltrainerin hintaa, että onko se nyt sitten kallista vai ei. Kaikki lienee suhteellista, mutta itse ainakin näin yrittäjänä koen, että todellisuudessa säästän, koska joku muu suunnittelee puolestani ja minä teen niin kuin ohjeissa sanotaan. Yksinkertaista, hallittua ja opettavaista.

Uutta elämäntyyliä on nyt takana 5kk ja jo tässä ajassa paljon (lähes kaikki) on muuttunut. Tavoitteeni ovat täyttyneet paremmin kuin hyvin ja seuraavat hahmottuvat mielessäni. On turvallista tietää, että niitäkin tavoitellessa on aina joku jonka puoleen kääntyä. Kiitos Pasi!" 

SALBERT

"Aloitin kuntosalilla treenaamisen toukokuussa. Kävin salilla n. kolme kertaa viikossa harjoitellen monipuolisesti vanhasta tottumuksesta ilman tarkkaa ohjelmaa. Kuten vuosikymmenien aikana aina olin silloin tällöin innostuksen iskiessä muutaman kuukauden jaksoissa tehnyt. Kyllähän tätä osataan – ajattelin. Vääntää ja punnertaa vaan, vanha tekijä (ikää 54-v). Elokuussa ajattelin hyödyntää kuntosalille liittyessäni minulle kerrotun puolen tunnin ilmaisen opastuksen laitteisiin ja liikkeisiin. Niinpä nykäisin ennakkoluulottomasti Personal traineria hihasta ja sovimme ajan opastukselle, vaikka oletin olevani vanha tekijä. Puolessa tunnissa ehti katsoa vain pintaraapaisua muutamasta harjoitteesta. Eli siis ei juuri mitään. Personal trainerin (Pasi) kanssa juttu alkoi edetä sujuvasti ja keskusteltiin harjoitusohjelmista, ravinnosta yms. Ohjattu harjoitteleminen kiinnosti. Pasi esitteli Personal trainer palvelujaan ja vaihtoehtoja. Kuuden kuukauden sopimuksen vajaa tonnin hinta tuntui näin nuukalle miehelle kalliilta. Nopeasti muutamassa sekunnissa kuitenkin päätin tehdä sopimuksen. Tulleehan tuota tehtyä huonompiakin investointeja - ajattelin.

Tätä investointia en kuitenkaan ole katunut tai harmitellut yhtään. Alussa tehtiin lihaskuntotesti, cooperin testi ja inbody mittaus. Pasi teki kausisuunnitelman ja kolmeosaisen harjoitusohjelman. Harjoitteluja Pasin ohjaamana pidetään kahden – kolmen viikon välein. Tällöin on saanut huomata, miten sitä on vain luullut osaavansa treenata. Lähes jokaisessa liikkeessä on ollut opittavaa.
Lavan asento, oikea liikerata, vartalon asento. Harjoittelu on saanut aivan uusia ulottuvuuksia ammattilaisen opastamana. Ravinto on merkittävä osa fysiikan kehittämisessä ja kehittymisessä. Sain ”rautalankamallisen” ravinto-ohjeen päivittäiseen syömiseen. Ravintoasioissa nuo ”kaloreiden laskemiset” ovat myös mielenkiintoinen maailma. Mutta nekin omaksuu nopeasti ja niiden mukainen ruokailutottumus tulee hetkessä normaaliksi rutiiniksi eikä siten kuormita yhtään.

Kaikki nuo edellä mainitut asiat ovat lisänneet motivaatiota harrastukseen. On ollut paljon uuden oppimista. Uusi kausisuunnitelma noin kahdeksan viikon välein. Uudet ohjelmat. Taas uutta mielenkiintoa. Välillä tehty inbody mittaus on kertonut myös positiivista tulosta kehon koostumuksesta – rasvaprosentin laskemisesta. Eli summa summarum – olen ollut erittäin tyytyväinen sijoitukseeni terveelliseen harrastukseen. Pasilta saamani Personal trainerin palvelu on ollut todella sen arvoista. Suosittelen ehdottomasti! Yli 50-vuotiaana ei todellakaan ole vielä vanha tavoitteelliseen harjoittelemiseen. Eikä muutenkaan.. :)"

ISMO

"Haluan kiittää personal trainer Pasi Kuosmasta erittäin ammattitaitoisesta, motivoivasta ja yksilöllisestä liikunnan ja ravinnon ohjauksesta.
Todella lämpimästi suosittelen häntä kaikille jotka haluavat saada tehokkaasti mutta järkevästi tuloksia aikaiseksi kohti sitä omaa päämäärää.
Hän ottaa erityisen hyvin huomioon yksilölliset tarpeet ja toiveet ohjelman sekä ravinnon suunnittelussa!
Kiitos Pasi ja onneksi yhteistyö jatkuu vielä kesään asti!"  

MARJA

"Vuosi salilla, homma alkoi tuntua jo puulta. Tulipa sitten Pasilta kutsu tapaamaan treeniohjausta ajatellen. No eihän sitä käytä kuin kohokuorinen väki, tuli ensin mieleen. No menin kuitenkin, ja heti tultiin hyvin juttuun, tehtiin ukolle erinäisiä mittauksia ja testejä. Saman tien otettiin vuoden rojekti laittaa ruppia paremmalle tolalle, eihän näitä hommia pikakelauksella tehdä. Homma on vasta alussa, mutta Pasin tekemä ohjelma tuntui heti hyvältä. Ohjaaja keskittyy hommaansa ja asiakkaaseen, siinä ei älypuhelinta rassata kesken ohjauksen. Kyllä tämä reeniohjaus näköjään sopii ihan tavan pulliaiselle eikä pelkästään fitnes-fanaatikoille, varsinkin kun ohjaaja on mukavan tavallinen heppu eikä liian urbaani ja öljytty salikettu. Kiitokset jo tässä vaiheessa ja rojekti jatkuu, jospa vuoden päästä alkas ukko olla kohtuullisessa kunnossa ja mahanahkakin vähän kirreemmällä!"  

SAMI

"Pasi on personal trainerina luonteva, kannustava ja motivoiva. Hän on liikunta-alan ammattilainen, jonka ohjauksessa asiakkaalle tulee olo
että hän on aidosti kiinnostunut asiakkaansa hyvinvoinnista. Pasia on helppo suositella kaikille, jotka kaipaavat ohjausta omissa liikuntaharrastuksissaan tai esimerkiksi haluavat tehdä suunnanmuutoksen omassa elämässään terveellisempään suuntaan."  

LAURI

"Koko 6 henkinen työporukkamme oli todella tyytyväinen 3kk.n kestäneeseen "herättelyyn". Meillä kaikilla erilaiset elämäntilanteet ja erilainen suhtautuminen liikuntaan. Kaikki saimme uusia ideoita sekä tehoa kuntoiluun ja osalle Pasi toi kauan kadoksissa olleen liikunnan ilon! Myös ruokavaliomuutoksilla on saatu työporukalle uutta puhtia. Kiitoksemme!"

RAVINTOLA REHTI

PT:n avulla lisää voimaa ja hyvinvointia
"Minulle kuntosalilla käynti ja erilaiset muut liikuntaharrastukset tuovat tasapainoa ja energiaa omaan työhön tietokoneen ääressä ja vapaa-aikaan. Treenasin salilla useamman vuoden itsenäisesti ilman minkäänlaista ohjausta, ja kuten monella muullakin, treenit kulkivat oikein hyvin ja tulokset nousi tasaiseen tahtiin. Sitten talvella flunssien ja työkiireiden takia treenaaminen jäi vähäisemmäksi ja tulokset tippuivat aika lailla. Treenaaminen tuntui olevan ikään kuin käännekohdassa ja kovasti teki mieli lopettaa harrastus motivaation puuttuessa. Olin saanut maastavedon, penkin ja kyykyn yhteistulokseksi yli 400 kg ja matkaa 500kg tuntui olevan aivan liikaa. Minulle jatkuva kehittyminen on tärkeää oman motivaation kannalta ja en oikein itse löytänyt enää tätä motivaatiota.

Tavoitteellista treenausta
Onneksi päätin antaa personal trainerille (PT) tilaisuuden. En ikinä ennen ollut PT:n palveluita käyttänyt, minulle ne olivat aina vaikuttaneet aika kalliilta mahdollisiin hyötyihin verrattuna, olinhan osannut aiemminkin treeniohjelmat itselleni suunnitella. Tarvitsin kuitenkin hommaan lisää motivaatiota ja ajattelin, että ehkä tätä kautta sitä sitten saisi, kun olisi joku muukin joka välittäisi, miten treeni kulkee. Käytiin Pasin kanssa hyvä keskustelu treenaamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä ja aloitettiin homma Pasin suunnittelemalla ohjelmalla ja kahdella kuukausittaisella treenikerralla. Sovittiin tavoitteeksi se 500kg:n yhteistulos, niin ainakin tekemistä riittäisi. Jo heti alkuun treenaaminen Pasin kanssa oli aivan erilaista kuin mihin itse olin tottunut. Ohjelmat vaihtelivat ja ne suunniteltiin aina kulloisenkin tilanteen mukaan. Lisäksi suuri yllätys tuli liikkeiden tekniikassa, että kuinka väärin olinkaan ne tehnyt. Juuri tässä alussa useampi tapaaminen kuukaudessa on hyödyllinen että liikkeet saadaan menemään oikein. Kun liikkeet saatiin kuntoon, alkoi tuloksetkin taas nousemaan, sillä mukaan saatiin juuri ne oikeat lihakset töitä tekemään. Treenasin Pasin kanssa yhteensä vuoden ajan ja tulokset nousivat mukavasti. Vuoden jälkeen alettiin olla jo voiton puolella ja ajattelin kokeilla treenaamista yksin jonkin aikaa, nyt kun tekniikka oli suurin piirtein kunnossa. Jonkin aikaa treenit sujuivatkin, mutta sitten tuli taas vastaan seinä, enkä saanut enää tuloksia nousemaan. Otin taas Pasiin yhteyttä ja hän kuunteli erinomaisesti miten treenit sujuivat ja suunnitteli puolen vuoden rutistuksen päästä siihen 500kg:n tavoitteeseen. Kävimme taas yhdessä treenaamaan ja kun tekniikat oli taas hiottu kuntoon, ylittyi viimein 500kg:n tulos viidessä kuukaudessa tiukan treenaamisen tuloksena.

Ei vain ohjelma
Olin etukäteen epäileväinen siitä, saako PT:n palveluista vastinetta rahoilleen. Ainakin Pasin tapauksessa täytyy todeta, että tässä vaiheessa minua ei yhtään harmita tähän harrastukseen sijoitetut eurot. En usko, että ilman Pasia olisin tähän tavoitteeseen päässyt. Oli erittäin helpottavaa kun ohjelma oli ammattilaisen suunnittelema ja siihen pystyi luottamaan. Monesti tuntui ensimmäisten sarjojen jälkeen, että päivän treeneistä ei tule mitään, mutta kun kerran ohjelma oli juuri minua varten ja omista lähtökohdista suunniteltu, pystyi luottamaan siihen, että ne sarjat oli tehtävissä. Lisäksi Pasi oli jatkuvasti kiinnostunut siitä, miten minun treenit kulki ja valmennus oli WhatsAppissa jatkuvaa, vaikka nähtiinkin vain kerran kuukaudessa. Pasilta sai lisäksi erinomaisia neuvoja ruokavalioon ja kehonhuoltoon liittyen, ja katsottiinpa jopa juoksutekniikkaakin yhdessä välissä. Lisäksi Pasi ymmärsi hyvin suunnitella ohjelman juuri minun elämäntilanteeseen sopivaksi. En ehtinyt käymään salilla kuin kaksi tai kolme kertaa viikoittain, ja vähän reilun tunnin kerrallaan, mutta sekin jo riitti ammattilaisen ohjauksessa. Minulle tavoitteellinen treenaaminen on aina ollut tärkeää ja juuri tällaista treenausta varten Pasi oli minulle erinomainen PT."  

JUHO PESONEN

Pasi Kuosmanen, suuret kiitokset sinulle!
"Avomieheni, v. 2016, poismenon jälkeen istuin kaksi vuotta nojatuolissa ja neuloin sukkia.Sitten tuli stoppi, että on tehtävä jotain tai olen loppuelämäni tämän nojatuolin vanki. Paino nousi koko ajan kohisten, ei huvittanut liikkua muuta kuin kauppareissut.

Katselin netistä personal trainereita, varmaan kaikki siilinjärveläiset kävin läpi. Lopulta tammikuussa päädyin soittamaan Pasille, eikä siinä mennytkään montaa päivää, kun tapasimme ensimmäisen kerran. Sopimuksen teimme puoleksi vuodeksi ja ajattelin jälkeenpäin, että mitähän menit tekemään. Hyvähän siitä tuli, nyt on kulunut tuo puoli vuotta, sain ruokavalion, kuntosaliohjelmat, erittäin hyviä neuvoja sekä erittäin hyvän tsempparin! Ei ollut verta eikä kyyneleitä, vaan hikeä oikein kunnolla!

Ennen aloittamista minulle tehtiin kehonkoostumusmittaus, joka sisältää kaikkea mahdollista ihmisen sisältä. Ensimmäinen mittaus oli tammikuussa ja siinä näkyi myös minun metabolinen ikäni, joka oli 74 vuotta!! Nyt, kesäkuun alussa loppumittaus, siinä metabolinen ikäni on vain 60 vuotta!! Olen 69 vuotias, tammikuussa täytän 70v.

Nyt käyn salilla 2xviikossa, hikilenkillä vähintään, joka toinen päivä, paino pudonnut jo 10kg, kunto entiseen verrattuna erinomainen. Veri- ym. arvot mitataan syksyllä tk:ssa, luulenpa, että joillekin lääkkeille saan sanoa heipat!

Suosittelen kaikille, jotka vielä miettivät pt:n ohjausta."

EEVA-LIISA

"Tiedätkö tunteen, kun hiki tulee kengän nauhoja solmiessa ja se on tehtävä hengitystä pidätellen? Minä tiedän! Eräänä maaliskuun päivänä päätin, että nyt riittää. Otin yhteyttä PK Treenin Pasiin ja sovimme tapaamisen. Jo ensimmäisestä viestistä, "sovitaan tapaaminen ja aletaan laittamaan miestä kuntoon", sain sellaisen tunteen, että nyt tämä onnistuu.

Nyt puoli vuotta myöhemmin ja 20kg kevyempänä voin kyllä suositella Pasin palveluita kaikille. Itse on se työ tehtävä, mutta Pasi tarjoaa täydelliset työkalut tavoitteiden saavuttamiseksi."

J-T

Pyrin tarjoamaan Teille mahdollisimman monipuolista palvelua PK Treeneillä.

Ota siis rohkeasti yhteyttä! :) -PASI KUOSMANEN-

Liity postituslistalle

Liittymällä postituslistalle saat ensimmäisenä tietoa tarjouksista sekä uusista palveluista. Liittymislahjana saat kuntosali-ohjelman. Voit irtisanoa tilauksen milloin tahansa.

PK Treenit

Ota yhteyttä!


Teen ohjausta missä Sinä haluat, kotona, omalla salillasi, lenkkipolulla, urheilukentällä jne. Sinun aikataulujesi mukaisesti. Työskentelen 80km säteellä Siilinjärvestä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Puhelin

+358 44 9813 174

Sähköposti

pktreenit@gmail.com
pasi@pktreenit.fi

Lomake

Fontanella
Kengät pois / Method Putkisto
NutriWorks
Talovalvonta Savinainen
Tahko